Kvällssim i september

Gimli och Husse

Det är inte varje år man kan ta en sväng till havet för en kvällssimning i mitten på september. Vi passade därför på att göra det när vi hade chansen i dag. Det blev inte speciellt mycket simning men ett par längder i ett lagom varmt hav.

Vid den här tiden på året är det i stort sett tomt där ute vid sjutiden vilket hunden tycker är toppen. Han är nog den i familjen som tycker bäst om att dundra fram i strandkanten. Det finns alltid nya kul saker att tugga på, ibland är det bar grejer = tång ibland är det sämre = brännmanet. Denna dag var toppen för honom för någon hade glömt en tennisboll, vilken lycka.

Simningen känns lite kantig och det börjar bli hög tid att gå tillbaka till Coach Ak för lite mer TI magic. Anna-Karin har hjälpt mig och Annelie under våren med simningen och det har gått framåt rejält. Framförallt har Annelie förbättrat sin simning otroligt från första passet i Valhalla i mars. Själv måste jag jobba med

TI i havet

TI i havet

frekvens och en hel del annat för att få lite mer speed i vattnet. Planen är att få till minst ett pass i månaden med henne och sen simma själv två till tre pass i veckan.

Det var en tidig morgon för min del idag när klockan ringde redan 05:30. Nedmontering av spelautomater, planering av eventet på fredag och ett par avstämningar av ett projekt gjorde att dagen snabbt var över trots de 11h. Skönt att ha ett arbete med udda tider viket innebar att det både var måndag och fredag på samma gång.

Nästa arbetspass blir på fredag, flera dagar med tid för träning, en del renovering av hus och stall väntar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s