Morgonsprint

Ingen träning idag, istället blev det en god Chili con carne. Eller rättare sagt det blev två km löpning idag på morgonen. Körde så snabbt jag orkade från jobbet till Preem där jag parkerat.

DSC_0369Kom iväg sent i morse, normalt sett är man klar vid 03:45 och på väg mot hemmet. I natt var det problem med servrar och datakommunikation, struligt värre i mer än två timmar. Fick till och med beordra ett par att stanna kvar på sina poster tills allt var löst.  Allt löste sig en halvtimma före stängning vilket var skönt. Tyvärr hade jag en del efterarbete att ta hand om vilket gjorde att jag klev hem kl.04:30. Sugen på att komma hem körde jag på så gott det gick de två km mellan arbetet och Preem.

Det är alltid intressant med korta sträckor, jag lyckas nästan jämnt att gå ut lite för hårt. Denna morgon var inget undantag, efter 300 meter kändes kroppen helt kass. När jag passerade Nordstan började kroppen återhämta sig och andningen gick lite bättre. Första km gick i ett för årstiden snabbt tempo ca.4:30. Höll inte tempot hela vägen utan den sista biten där det var lite svängar med ett par 90 gradare sjönk det till 5:15. Trotts allt supernöjd med att fått till lite löpning på morgonkvisten innan det var dags att hoppa i säng.

Kände mig lite mosig i benen i eftermiddag och när jag såg regnet ute bestämde jag mig för att vila dem. Istället fick det bli ett storkok av Chili con carne, inte det sämsta.

Löpning: CC-Preem  2km 10:20, snittpuls 150bpm, 5,10min/km.

Advertisements

2 thoughts on “Morgonsprint

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s