Olikheter är kul

Upptäckte precis att jag missat chansen att få vara med på en Clinic med  Total Immersions grundare Terry Laughlin. Så kan det gå när man hänger på möten hela dagen utan att kolla sina mail.

TotalImmersionSwimmingTerry kommer tydligen till Göteborg i slutet på oktober och kör en TI clinic i 90 minuter. Det vore superkul att få vara med där men de 15 platserna gick säkert på ett par minuter. Skönt att kunna trösta sig med att både jag och Annelie fick plats på TI intensivveckan coach AK kör veckan före jul. Det blir en perfekt start på den kraftiga upptrappningen av simningen jag planerar för simningen efter nyår.

Annars har dagen helt bestått av arbete, först telefonmöte och sen ett mycket intressant avdelningsmöte där diskussionerna äntligen börjar få lite känsla. Det har tidigare varit lite klent med motsättningar och många verkar mest tycka lika. Men idag var det flera omgångar där olika åsikter stod mot varandra. Bra, det är genom att vara olika, att tänka olika som en organisation utvecklas och blir bättre. Att man dessutom tar lite strid för sina åsikter visar också på att man har lite passion för sitt arbete, att man tycker att det vi gör är viktigt.

Så i framtiden hoppas jag dels på fler olikheter på arbetet och att jag nästa gång få vara med på Terrys clinic.

Advertisements

One thought on “Olikheter är kul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s