Vecko summering

DSC_0232När jag summerar första veckan av nedräkningen av året och tillika min egen utmaning är jag trots allt nöjd. Veckan började okej med ett fint cykelpass i solsken, dagarna därefter var det fullt med arbete och en hängig Annelie som upptog all tid ( skyller ifrån mig lite, det borde funnits en liten stund över). Det var inte förrän på fredagen som jag tog mig i kragen, en halvtimmas löpning före jobbet. Följde upp med en löprunda som var superkort mellan jobbet och Preem kl 01:44. Inte många andra löpare ute, däremot en hel del nattsuddare som såg förvånade ut.

Annelie var fortsatt febrig och sjuk i helgen och vi var mest inne framför TV´n och tog igen oss. Idag kom jag ut en stund och körde en gammal klassiker, elljusspåret i Tuve på strax över 5km. Den är tidvis mycket kuperad vilket är skoj när man har krafter för det. Idag gick det fint halvvägs men sen var jag kraftlös och kände mig ur slag. Tiden stannade på 27:44 vilket är helt bättre än jag först trodde. Som bäst har jag tagit mig runt varvet på 25:40, det finns en del att jobba på innan jag är där igen.

Första sju dagarna av utmaningen är nu klar och statusen är följande.

Veckans träning:     löpning: 3 pass 12,5 km, 1h 5 min     Styrka: 0 pass       Simning: 0 pass     Cykel: 1 pass, 3 mil, 1 h 9 min.

Kvar att hinna med på 92 dagar:

Löpning: 38 pass, 48,75 mil, 53h55min.         Styrka: 41 pass, 39h.         Simning: 21pass, 30h.         Cykel: 19 pass, 27mil, 28h51min.

 

Kommande vecka är tanken att klämma in följande pass, 3 st löpning, 1 st cykel, 1 st simning, 2 st styrka.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s