Första snön

Idag lyckades jag äta som jag skulle, hela dagen och inte bara fram till lunch. Hemma gjord korvstroganoff är fina grejer och funkar fint att ha med sig till arbetet i en liten låda.

DSC_0233[1]Min hjärna har inte varit på topp idag, oklart varför men så var det. Missade en liten detalj när jag uppdaterade i ett system och fick göra extra arbete i en hel timma för att rätta till allt. På grund av det hann det bli mörkt innan jag kom ut på kvällens löppass. I morse tänkte jag att ett varv på milen skulle vara ett kul fredagsnöje men det funkar inte utan pannlampa, åttan hade trasiga lampor sist så den gick också bort. Valde istället det pålitliga elljusspåret i Tuve, strax över 5 km med backar och trevlig miljö.

Det visade sig inte bara vara huvudet som var lite hängig idag, även kroppen verkade trött. Sprang till och med fel vid ett ställe och fick vända tillbaka 10 meter när jag upptäckte det. Tempot blev därefter men det kändes inte så viktigt, bättre att ta sig runt och vara nöjd med ett pass till på kontot. Denna gång tog det nästan fem minuter längre tid än senast. Speciellt tungt blev det efter ca 20 minuter, funderar på om det finns någon liten elak bakterie som lurar i kroppen.  Hittade lite snö på slutet av rundan, en liten försmak av vinter redan nu, skönt att det bara var från ishallen.

Vila i morgon och sen ett test på söndag för att se hur kroppen mår, om den inte känns ok hoppar jag Triathlonvästs KM på måndag.

Dagens träning: Löpning: Tuve 5:an  5,3km 32:07, snittpuls 135 bpm, 6,04min/km

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s