72 dagar kvar

Det har nu gått fyra veckor av min 99 dagars utmaning mot mig själv, detta innebär att det är 72 dagar att träna på.

bj

Allt för god glass.

I dag har min förkylning nästan försvunnit helt, det är lite snuva och täppthet kvar men inte mycket att oroa sig för.  Det känns skönt att kunna planera för att återuppta träningen efter mer än en veckas uppehåll. Synd att jag tappat konceptet denna gång och tröstätit både godis och glass. Det har direkt gjort att vågen tagit ett skutt i fel riktning, de 2,5 kg jag tappat under de första veckorna är nu tillbaka runt magen igen. Så nu gäller det att ta nya tag igen, från i morgon är det skärpning. Då gäller nolltolerans mot godis och annat som kan trösta en i svåra stunder, har hört att det går lika bra med en morot, vi får se om det stämmer.

Hur som helst känns det bättre att ha fått ligga hemma i soffan och tycka lite synd om sig själv. Allt känns lättare och nu börjar den värsta saknaden att lägga sig. Lite tur att förkylningen kom samma vecka, hoppas att det jag klarar mig från fler sjukdomar resten av året. Aktivitus programmet skulle startat i morgon men det skjuter jag upp en vecka för att ge kroppen lite tid att komma igång igen.

images

Veckans andra portion.

Förra veckans träning:  1 styrkepass och två löppass varav en tävling (KM 5km).

Veckans träning:     Inte ett enda pass, ont i foten, sjuk hund och sist en förkylning satte stopp för allt.

Kvar att hinna med på 72 dagar:

Löpning: 33 pass, 44,9 mil, 50h 1min.         Styrka: 39 pass, 37h 50min.         Simning: 21pass, 30h.         Cykel: 18 pass, 23,3mil, 27 h 40 min.

Kommande vecka är tanken att klämma in följande pass, 3 st löpning, 1 st cykel, 1 st simning, 2 st styrka. Samtliga pass av lätt karaktär för att komma igång igen efter 1,5 veckors uppehåll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s