Vid regnbågens slut

När det känns som tyngst och allt verkar mörkt, när regnet står som spön i backen  och nästa sommar är långt borta är det skönt att ha ett mål.

wpid-DSC_0291.jpg

Mitt mål för kommande året är glasklart, under 10 timmar på Ironman Kalmar. Att ha ett så klart och tydligt mål är inte allt, även vägen dit är viktig för att hålla motivationen uppe. För det kommande året är min plan så gott som klar, ett par mindre saker behöver komma på kartan för att den skall bli helt klar. Stommen är på plats med tre tävlingar av olika slag, alla utspridda under året. Allt börjar med ett revanschförsök på TEC 100 i april, Göteborgsvarvet i maj och slutligen Ironman i augusti. Till detta kommer förhoppningsvis någon Swimrun, ett par Triathlon ur svenska cupen och någon mer löptävling.

Idag när jag satte mig i bilen på väg till Jobbet dök det upp en fantastisk regnbåge över Säve. Det kändes ganska symboliskt att den dök upp idag, regnbågar dyker upp i gränslandet mellan sol och regn. Min träning befinner sig just nu i det landet, vissa dagar toppen för att andra dagar kännas katastrof.

Min regnbåge tar inte slut föränn i augusti på torget i Kalmar, förhoppningsvis finns det en skatt där.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s