Läskeblask

Det går upp och det går ner. Sista veckan har det återigen gått mycket ner. 

DSC_0310

Det började förra helgen med huvudvärk, konstig känsla i kroppen och allmänt kass känsla. Det har hållit i fram till idag när det äntligen började kännas bättre igen. Oklart varför det inträffade men skönt att det är borta igen. Har märkt att det är ganska enkelt att få reda på hur jag mår, det är bara att kolla på denna blogg. Ifall jag mår ok eller bra dyker det upp nya inlägg, ifall jag mår dåligt skriver jag inget nytt. Så lätt kan det vara, varför jag fungerar så vet jag inte men det är tydligt att jag fungerar så. Förr hösten och vintern var mådde jag inget vidare och då skrev jag inget på en hel vinter. Mellan oktober och mars rörde jag mig knappt något och åt glass istället. Äta glass är något jag även gör under mina mindre glada perioder, så även den senaste veckan. Vet inte om det påverkat min vikt men jag känner mig tyngre i kroppen.

För att bryta mönstret plockade jag fram ett par nya löpardojor ur garderoben. Visserligen ett par exakt likadana som jag redan springer i men nya. Såg i våras att en nätbutik sålde dem för en tredjedel av priset mot tidigare, så jag köpte två par. Det blir nu det tredje paret av denna modell jag snörar på mig. Saucony Guide funkar helt klart kanon på mina fötter.

DSC_0297

Idag tog jag mig i kragen och körde ett 5km pass i Skatås. Rundan går till stora delar på milspåret och är även mycket kuperad. Andhämtningen kommer igång direkt och det är lätt att hålla flåset uppe. Kände mig ovanligt pigg för att inte ha sprungit så mycket senaste veckorna. Första halvan gick runt 4:30-45 tempo men det gick tyngre mot slutet, sista km var tuff. Lyckades till slut att komma i mål på 24:54 vilket jag är supernöjd med.

DSC_0301

Från vänster: Black Orange, Octa, Cherrycola, Dr.Pepper, Haiwa, Vira Blåtira, Trocadero& Champis.

I övrigt har veckan varit kanon där vi hade en intressant diskussion på arbetet om gamla läskedrycker i måndagsnatt. I tisdags fixade jag därför en liten provning av de udda och gamla läskedrycker jag kunde hitta på väg till jobbet. Det är inte varje dag man sitter ner tillsammans med kollegor och har en läskprovning kl 01:00 en tisdagsnatt.  Vinnaren bland de jag lyckades hitta var Haiwa följt av den klassiska Trocaderon.

Dagens träning: löpning: Skatås 5km elljusspår, 24:57 min  snittpuls: 158 bpm  4:59 min/km.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s