Trött i huvudet

Sist skrev jag “I övrigt har veckan varit kanon” det var inte helt sant. Ett par ljuskorn och ok på jobbet men kanon var till att ta i.

Helgen har varit en pina med en allt för stressig fredag, lite mat och ingen återhämtning under dagen. Vaknade med huvudvärk på lördagen och kände mig i en usel form. Kämpade mig igenom dagen för att mot slutet må något bättre. Körde in Annelie till hennes arbete, en av dagens få tillfällen när vi hinner ses när hon arbetar natt och jag dag. Vi passade på att stanna till vid hennes mormors grav för att lägga ner en liten blomma. Idag vaknade jag igen med huvudvärk, något mindre denna gång vilket var skönt. Värken släppte strax efter lunch kanske till stor del beroende på det lugnare tempot idag. Skönt att hinna städa bort en del gamla mail och annat som jag legat efter med.

DSC_0383

 

På hemvägen fick jag tag på en uppfödare av Weimaraner vi haft kontakt med tidigare. Kanske finns det nu en chans att vi får hem en ny liten kompis snart. Sorgen är stor efter vår saknade Gimli, det är också väldigt tomt här hemma och vi behöver en ny tokig vän.  Om allt går som det skall åker vi upp till Värmland redan på tisdag för att hälsa på dem.

Läste Jörgens racereport från finalloppet för en stund sedan. Man kan inte annat än vara imponerad över hans framfart i löparspåret de sista två åren. Vilken glädje och energi han lägger ner på att bli bättre, och bättre blir han för varje gång. Synd att man själv var tvungen att hålla sig på jobbet denna gång, fast det är ju klart det kommer fler lopp.

Vikten är inte vad den borde, flera byttor med Ben& Jerrys har gått åt under veckan. Målen för 99 dagarsutmaningen ser ut att bli svåra att nå. Nu har jag valet, att ge upp det och köra på eller att ta nya tag och ge allt för att komma så nära som möjligt, kanske till och med klara av dem. Om jag hade varit ett företag kanske jag hade gjort en prognos för hur resten av perioden kommer att se ut med hänsyn till den gångna perioden. Jag tänker inte ge upp utan tar nya tag och kör så långt det går, det är ju trotts allt 58 dagar kvar att träna på.

 

Veckans träning:     löpning: 3 pass 11 km, 1h 01 min.

Kvar att hinna med på 58 dagar:

Löpning: 30 pass, 43,8 mil, 49h.         Styrka: 39 pass, 37h 50min.         Simning: 21pass, 30h.         Cykel: 18 pass, 23,3mil, 27 h 40 min.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s