En ny kompis

DSC_0324

Nu är det klart, vi får hem en ny kompis till oss på lördag. En liten Weimaranerkompis från Classic Dreams kommer att förgylla våra dagar.

Vi packade in oss i bilen i morse, jag ganska så trött. Jag kunde verkligen inte somna i går kväll, tiden gick och gick och först strax efter 04 slocknade mitt ljus. Annelie däremot vaknade när jag somnade, vi sover verkligen i skift. Först på dagens tur var en tripp in till staden för att lämna Dante hos Annelies föräldrar. Vi klämde in ett kort stopp för lite mat? på mc Donalds, inte det bästa men snabbt. Vägen upp genom Dalsland är inte något vidare kul med fartkameror runt varje hörn. Höjdpunkten var den första biten till Trollhättan som nu äntligen är klar, äntligen.

Vi mötes på gårdsplanen av två små sköna valpar som bjöd på sitt bästa humör. En långhårig kille som skall stanna hos uppfödaren tills det är dags att flytta till England om ca 6 veckor. Den andra var Aquarius en korthårig kille som inte var blyg direkt. Annelie fick en härlig välkomstpuss och ett par små tjuvnyp av de vassa valptänderna.

DSC_0332Jag visste direkt att för vår del var valet inte så svårt, nu var bara frågan om uppfödarna tyckte att vi var ett bra val för deras valp. När vi styrde bilen hemåt igen efter ett par timmar var både uppfödare och vi nöjda med dagen. På lördag åker vi upp igen för att få hem vår nya familjemedlem. Nu kommer det bli full fart här hemma, synda bara att Gimzza inte hann träffa vår nya kompis, jag tror att de hade haft superkul tillsammans.

DSC_0314

Ingen träning idag, kass mat både upp och hem igen( kebabtallrik), men det var det värt varje dag i veckan. Nu är bara frågan vad kommer killen att få för namn, diskussionerna går heta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s