Sista månaden

Det har nu gått mer än en månad sedan jag uppdaterade här. Tiden har inte direkt varit så som jag hade hoppats eller planerade.

Det mesta av träningen försvann när min elaka huvudvärk gjorde sitt återtåg igen. Det är nu andra året i rad den dyker upp i november/ december. Jag blir inte klok på varför den kommer och inte heller hur jag skall bli av med den. Det värsta är att jag vaknar med den och att jag sen har den med mig i flera dagar i rad. I år har jag klarat mig lite bättre med max 5dagar i rad mot förra årets längsta då jag var däckad 12 dagar i rad.
Sista veckan har varit bättre än bra med bara lite känningar i tisdags. Hoppas verkligen att det släpper igen, förra året blev det bättre i slutet av januari, men så länge vill jag inte ha det kvar.

Denna veckan har varit superbra för min simning. Fem dagars TI intensivträning med coach AK gör verkligen susen. Varje dag med ett nytt teknikfokus för att göra simningen så effektiv och snabb som möjligt. För min del har det inneburit mycket jobb med min andning och positionen för mina ben. Framstegen har inte uteblivit, jag har slagit rekord både i få armtag på 50 meter 27 st och hastighet 39 sekunder. Annelie har också gjort fina resultat och kan nu hänga med riktigt fint. Hon kommer att bli riktigt vass på tävlingarna till sommaren.

För er som inte provat en kurs hos Simcoachen Anna-Karin, ni vet inte vad ni missat. Tur är väl det, för det är svårt nog att få tag i en tid att träna för henne. Annelie och jag bokade upp oss för fyra tillfällen i vinter för ett tag sedan. Så nu blir det simträning i massor fram till våren.

Om någon vecka kör jag igång 16 veckors programmet från Aktivitus. Hoppas nu bara att huvudet är med på detta denna gången.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s