Ryggläge framför TV´n

 

Vaknade till slut efter att klockan ringt tre gånger. Kanske inte så konstigt att det var tungt att få upp ögonen denna morgon när sömnen inskränkte sig till 4 timmar.

DSC00469

Kom hem i natt kl.04:15 från arbetet, matade hästar, rastade hund och åt lite frukost, kom i säng runt 5. Typiskt att Tre kronor hade den tidiga matchen idag med start kl.09:00.

Har idag kört dubbla löppass av bara farten. Ett kort efter arbetet i natt, 2 km mellan kasinot och Preem där jag parkerat. I kväll blev det ett lite längre uppe i Skatås där den klassiska 8:an stod för motståndet. Senast jag körde denna runda var i början av oktober, därför hade jag ingen susning om vilket tempo jag skulle lyckas hålla.

Valde mina nya Hoka på fötterna, dessa kommer helt klart bli en ny favorit. Trots att dem är höga, breda och något tyngre känns dem smidiga med massa löpglädje. Jag tror att det blir denna typ av skor jag kommer att använda på längre lopp framöver, förmodligen även i Kalmar. Jag är dessutom övertygad om att det kommer vara fler och fler som hoppar på maximumtrenden under 2014-2015. För en trend och motreaktion till barfotalöpningen kommer det att bli.

Jag överraskade mig själv med att hålla ett bra tempo första 3,5 km fram till backarna. Överraskande eftersom detta var mitt 5 löppass sedan 2 december,varav alla dessa skett den senaste veckan. Förvånat tittade jag på klockan igen efter ytterligare 2 km och kunde konstatera att jag inte tappat speciellt mycket, höll fram till dess runt 5:30 tempo. Fick lite håll i 1 km men det släppte precis när jag hade sista backen kvar.

Knäppte av klockan efter 43:17 och nästan 8 km trevlig löpning. Det var rätt slitsamt men gick mycket bättre än jag kunnat föreställa mig före start. Jämfört med förra året står sig tiden bra, jag sprang denna rundan 7 gånger 2013 och det var bara en av dem som tiden var bättre. Den gången var tiden mycket bättre, 38:56, men det kommer även i år.

I morgon blir det PT med simcoachen AK vid lunchtid, efter det vila och återhämtning.

4 thoughts on “Ryggläge framför TV´n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s