Hopp om ett bra 2015

Efter ett bra 2014 sett till det mesta, undantaget träning och tävling, ser det nu ljusare ut inför 2015.

Energin har inte riktigt räckt till med allt man vill göra, bloggen, träningen och tävlandet har bland annat har fått stå tillbaka för familjerelaterad aktiviteter. Nu är det snart dags igen för att växla blad och skriva 2015 istället. Meningen var att jag då skulle väga mindre, vara starkare och vara på gång ordentligt med grundtränignen inför 2015. Verkligheten ser nu annorlunda ut, jag väger lite mer, är svagare och har inte börjat med grundträningen ännu.

Allt är dock inte mörkt och svart. Den fotskada jag dragits med sedan början av oktober har äntligen fått en förklaring. Som ett sista försök gick jag idag till Patrick på ryggaktuen. Efter lite klämande och kännande visade han på en modell av foten vad mitt problem var. Tydligen har benet som sköter om rörligheten i fotleden hamnat i ett läge för långt bak vilket gör att den nyper mot benet i foten. Efter behandling av foten plus lite i höften kändes det mycket bättre. Det var med lätta och goa steg jag tog mig hemmåt igen.

Efter över två månader med ständig värk, varav en vecka med kryckor, känns det nu helt plötsligt postivt. Vilken vändning, förra veckan gjorde det ont i foten av simning, idag funderar jag på om det skulle gå att springa en liten sväng. För att vara säker väntar jag en dag till innan jag snörar på mig dojerna. Nu går det i alla fall att börja planera för en bra säsong 2015.

95 kg i Egypten

95 kg i Egypten

Förra veckan blev det i alla fall en hel del simning under semestern i Egypten. Inte långa och tuffa pass men flera gånger om dagen med fokus på teknik. Veckan innehöll också en hel del god mat, trots det gick jag ner något kg vilket känns fint.

Planen är nu att få till en regelbunden träning igen utan skador och att göra lite fler inlägg här igen. vi får se med vilket intervall det blir, kanske ett i veckan eller oftare, dock inte med mer än två veckor emellan.

Vi får se om det inte kan komma en uppdatering med Racereports från Nordic 24h MTB, Karlstad Swimrun och Ironman Kalmar.

Leave a comment