Nya grejer

Sen sist har det hänt en del. Jag har kommit igång bättre med löpningen, hunnit cykla ett par pass på trailern och simmat mellan 4-6 pass i veckan.

Vid sidan av träningen har jag dessutom anmält mig till en Total Immersion Coach certifiering. Bara för att komma med fick jag lägga en del träningspass i bassängen. Fokus under månaden har därför varit 90% teknik vilket gett mycket tillbaka i fart. Satte pb på bägge senaste fredagssimningarna med Coach AK. Lyckades för första gången landa en hundring på under 1:30 för en vecka sedan och nu senast trots en kass vändning strax över 1:28! Gott mos!!

IMG_1587

Idag kom det ett kul paket med blandade grejer från Wiggle. Mest simrelaterat men även lite kompression för mig och Annelie. Jag blev lite förvånad av att mina calfguards var lite stora. Förra gången beställde jag XL denna gång L. Det nya materialet i dem kändes bättre, tåligare och skönare. Dem var mer lika mina återhämtnings calfguards jag redan har. Synd bara att jag inte visste detta före beställningen då hade det räckt med M.

Annelie fick ett par rosa calfguards som hon genast provade och behöll på under kvällen. Hon kommer att ha dem på när hon är på arbetet eller känner att benen svullnar till följd av graviditeten. Två par nya TYR simglasögon i snyggt rosa fick hon också. Skönt för henne att ha eftersom hennes gamla börjar bli lite slitna.

Själv kasserade jag in två par TYR special ops, den modellen som jag haft senaste tiden och varit mest nöjd med. Till detta ett par tokigt gröna Arenabadbyxor, lite Kermitkänsla i dem. Och till sist ett par 2XU återhämtningstights i diskret svart. 😊

Denna vecka är det dags att skicka in första uppgiften inför TI certifieringen 4-9 mars. Så det blir en del tid i poolen även denna vecka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s